Madrid

Blanco acusa de mentiders els detractors de l'AVE per la Sagrada Família i demana que es disculpin

El ministre de Foment, José Blanco, ha adreçat unes paraules contundents contra els detractors de l'AVE per la Sagrada Família. Des del Congrés, Blanco ha acusat el PP de "profetes de la catàstrofe" i de "mentir a consciència", i els ha instat a demanar perdó després que s'ha demostrat que el túnel no representava un perill per a la basílica.

Actualitzat
En la sessió de control del Congrés, el diputat del PSC Daniel Fernández ha preguntat al ministre de Foment, José Blanco, que valorés els nivells de seguretat aplicats en els treballs de la tuneladora de l'AVE al seu pas per la Sagrada Família.

Sense embuts, Blanco ha acusat el PP de "mentir a consciència" advertint de "catàstrofes" infundades en les obres de l'AVE i els ha exigit que demanin perdó als diputats, al govern i als tècnics de l'obra.

El titular de Foment ha insistit que en el cas de la Sagrada Família, els populars volien que "l'AVE no es desenvolupés per després culpar el govern d'Espanya pel retard de les obres". Blanco ha precisat que malgrat les profecies del PP "a l'entorn de la Sagrada Família no ha passat res".
Anar al contingut