Londres

Blair cobrarà més de 200.000 euros per fer dues conferències sobre les claus per guanyar diners

220.000 euros per dues conferències. Aquesta és la quantitat que segons el diari "The Independent on Sunday" cobrarà l'exprimer ministre britànic Tony Blair per conduir unes xerrades en què explicarà les claus per triomfar a la vida i guanyar diners. Els assistents a les conferències, que es faran a Singapur i Kuala Lumpur, pagaran 5.500 euros per escoltar els consells de Blair i fer-se una foto amb ell.

Actualitzat
En aquestes dues conferències, Blair compartirà la tribuna amb l'autor del llibre "Com embutxacar-se més diners: converteix en pasta el que saps" i amb un financer que explicarà els secrets per guanyar "45.000 dòlars en només quatre minuts".

Segons el diari anglès, l'exministre britànic és un veritable expert de guanyar diners. El rotatiu assegura que l'exlíder laborista va aconseguir un acord amb una petrolera sud-coreana amb interessos a l'Iraq, així com un contracte per més d'un milió d'euros per assessorar la família reial de Kuwait.

A més, asseguren que Blair, ara enviat especial a l'Orient Mitjà, ha cobrat almenys 22 milions d'euros des que va deixar el càrrec.
 
Actualment, Blair ocupa la primera posició de conferenciants del Congrés Nacional de Triomfadors.
Anar al contingut