L'actor Bill Cosby
L'actor Bill Cosby (Reuters)
Estats Units

Bill Cosby seurà al banc dels acusats per agressió sexual

Un jutge ha decidit dur a judici l'actor per l'agressió sexual a què suposadament va sotmetre una dona que afirma que el 2004 Cosby va abusar d'ella després d'haver-la drogat

Actualitzat

L'actor Bill Cosby seurà al banc dels acusats. Una jutge de Pennsilvània, als Estats Units, ha decidit dur-lo a judici per l'agressió sexual a què suposadament va sotmetre Andrea Constand, una dona que afirma que el 2004 Cosby va abusar d'ella després d'haver-la drogat quan eren amics. "El cas continuarà endavant", ha dit la magistrada a l'actor, de 78 anys, que ha respost amb un "gràcies".

Durant la vista preliminar, la jutge ha escoltat el testimoni que fa 11 anys va donar la dona a la policia. Constand va assegurar que l'actor li va donar tres pastilles que van permetre al comediant abusar d'ella mentre el seu cos "es congelava" i no podia fer res per evitar-ho, unes acusacions que Cosby va rebutjar i va assegurar que les relacions que va mantenir amb Constand sempre van ser consentides.

No és l'únic cas en curs contra el còmic, famós pel xou televisiu que va presentar durant molts anys. Més de cinquanta dones han denunciat que han estat objecte d'abusos sexuals per part de l'actor.

Anar al contingut