Avions de la companyia Germanwings
Avions de la companyia Germanwings
Berlín

"Bild" i "Paris Match" revelen el contingut d'un vídeo amb els últims instants del vol de Germanwings

Les imatges ratifiquen la successió dels fets que es dedueix de l'escolta dels enregistraments de la caixa negra recuperada de l'aparell

Actualitzat

Un vídeo recuperat entre les restes de l'avió de Germanwings que es va estavellar al Alps mostra els últims segons a l'interior de l'aparell, segons informen el diari alemany "Bild" i la revista francesa "Paris Match". Tots dos mitjans asseguren que han visionat la gravació i afirmen que no hi ha dubte de la seva procedència, tot i que les imatges estan mogudes i no s'hi pot identificar ningú.

El vídeo, enregistrat des de la cua de l'avió, mostra una escena "caòtica" en què se sent cridar "Deú meu" en diversos idiomes. També se senten tres cops que probablement corresponen als intents del pilot d'entrar a la cabina on s'havia tancat el copilot, picant-hi amb una eina metàl·lica.

Les imatges ratifiquen la successió dels fets que es dedueix de l'escolta dels enregistraments de la caixa negra recuperada de l'aparell. Segons experts consultats pels mitjans que han tingut accés al vídeo, les imatges s'haurien recuperat de la targeta d'algun aparell telefònic, encara que el dispositiu hagi quedat destruït.

 

Anar al contingut