Barcelona

Bigas Luna retrata la perifèria a través d'una aspirant a actriu a "Yo soy la Juani"

Aquest divendres s'estrena als cinemes l'última pel·lícula de Bigas Luna, "Yo soy la Juani". En la seva presentació, el director ha destacat més l'experiència viscuda per trobar la protagonista, una jove d'extraradi que vol ser actriu, que no pas la pel·lícula en si. L'actriu que fa de Juani, Verónica Echegui, té algunes similituds amb el personatge: totes dues volen ser actrius. Echegui va provar sort en un càsting amb prop de 3.000 aspirants i li va sortir bé. En la pel·lícula, un retrat de la vida a la perifèria, també hi apareix el cantant d'El Canto del Loco, Dani Martín, que torna al cinema amb un paper a mida.

Actualitzat

El cineasta Bigas Luna reflecteix la "modernitat de les perifèries" en la seva nova pel·lícula, "Yo soy la Juani", protagonitzada per Verónica Echegui i Dani Martín, amb els quals el director vol convertir "en herois personatges populars de la nostra realitat".

El film narra la història d'una noia de l'extraradi d'una gran ciutat, amb problemes a casa seva i amb el seu xicot, que ho deixa tot per triomfar com a actriu. Bigas Luna també ha assegurat que un altre dels temes del film és denunciar que "la societat està equivocada, ja que l'èxit no atorga la felicitat".

Anar al contingut