Bezzecchi s'imposa al Gran Premi de Moto3 d'Àustria
MotoGP

Bezzecchi s'emporta el GP d'Àustria de Moto3 davant de Bastianini i un heroic Jorge Martín

En l'última volta s'ha resolt la classificació. Bastianini, venint des de darrere, ha acabat segon, darrere de Bezzecchi, i Jorge Martín, operat tot just fa una setmana del braç, ha quedat tercer

Actualitzat

Marco Bezzecchi ha guanyat la cursa de Moto3 del GP d'Àustria. El pilot italià ha sortit des de la "pole" i la seva estratègia ha estat atacar des del primer moment. Buscava confirmar el liderat del Mundial mirant de marxar de Jorge Martín, que sortia segon. La KTM de l'italià era la més ràpida, però el madrileny ho ha compensat amb unes grans frenades tot i que fa tot just una setmana el van operar d'una fractura al braç.

A ells dos s'hi han afegit Albert Arenas i Jaume Masià, que també han fet una gran cursa. Però tot s'ha capgirat en una útlima volta apassionant en què Bastianini, venint des de darrere, ha acabat segon darrere de Bezzecchi. Martín ha estat tercer i Arenas, quart. Masià ha comès un error en l'últim revolt i ha acabat cinquè.

 


Bagnaia, el més ràpid de Moto2

La cursa de Moto2 ha tingut una sortida complicada. Bagnaia ha sortit malament i s'ha tocat amb Quartararo. Ho ha aprofitat Miguel Oliveira per posar-se primer. Més espectacular ha estat l'accident de la volta 3 que, afortunadament, no ha acabat amb cap ferit. Bagnaia aviat s'ha posat segon i les últimes voltes han estat un frec a frec amb Oliveira.

Emoció al màxim en una cursa que s'ha decidit en l'últim revolt a favor de l'italià que recupera el liderat del Mundial. El que ha tingut molta mala sort per a Àlex Márquez que ha caigut en l'últim revolt quan anava tercer. El seu lloc al podi, al final, ha esta per a Luca Marini.

 



 

 

Anar al contingut