Roma

Berlusconi nega haver mantingut relacions sexuals amb "Ruby" quan era menor d'edat

L'exprimer ministre italià Silvio Berlusconi ha declarat al judici en què està acusat d'inducció a la prostitució de menors que mai ha tingut relacions sexuals amb Karima El Mahroug, quan la jove marroquina encara no havia complert la majoria d'edat.

RelacióActualitzat
L'exprimer ministre italià Silvio Berlusconi ha declarat aquest divendres al judici en què està acusat d'inducció a la prostitució de menors que mai ha mantingut relacions sexuals amb Karima El Mahroug, també coneguda com "Ruby", quan la jove encara no havia complert la majoria d'edat.

En la seva compareixença davant el tribunal que porta el cas, al Palau de Justícia de Milà", "Il Cavaliere" ha descartat "amb absoluta tranquil·litat, que s'hagin desenvolupat escenes de naturalesa sexual a casa" seva i també ha remarcat que mai ha tingut "cap tipus de relació íntima" amb la noia marroquina, deixant clar que tenia "l'absoluta convicció" que "tots" els assistents, com sempre passa a les seves festes, eren majors d'edat. En el cas concret de "Ruby", l'excap de govern ha afegit que aquesta seguretat la tenia tant perquè ella mateixa havia dit que tenia "24 anys", "com pel seu aspecte". A més, segons ha explicat el polític, "la noia va dir que era de nacionalitat egípcia i que pertanyia a una important família relacionada amb Mubàrak", l'expresident egipci, i que per aquest motiu, no va voler provocar "un incident diplomàtic" com l'arrest que es va produir fa anys a Suïssa d'Hannibal Gaddafi, fill del llavors líder libi, Muammar Gaddafi. "Il Cavaliere" s'ha justificat tot dient que "només volia ajudar la noia".

Durant el judici, l'exprimer ministre també ha negat haver pressionat els comandaments policials de la comissaria de Milà, lloc on va ser arrestada la jove el mes de maig del 2010, i ha explicat que es va limitar "a donar i demanar informació" per explicar la trucada telefònica que va fer la nit del 27 al 28 d'aquell mes per tal que "Ruby" fos alliberada.
 
Diu que mai ha pagat per sexe i que tot és una operació de difamació

Berlusconi també s'ha referit al "Bunga-Bunga", terme amb el qual la premsa fa referència a les seves festes amb dones joves, i ha assegurat que tot parteix d'una "broma" que ha repetit moltes vegades "i que ha estat reiterada per la premsa", ha afirmat.

Pel que fa a les celebracions a la seva vila privada d'Arcore, Berlusconi s'ha mostrat convençut que hi ha hagut "clares intencions difamatòries" a l'hora d'informar sobre aquestes festes i també que "s'ha fantasejat molt" sobre uns fets que suposen una evident intrusió "en la vida privada d'un ciutadà", segons ha indicat. "Aquest procés -ha dit, en referència al judici - és una monstruosa operació de difamació en contra meva i en contra de les meves amigues", i ha puntualitzat que mai ha pagat per tenir sexe.

En aquesta línia ha definit les festes com a simples sopars en què després, els convidats cantaven i ballaven i ha carregat contra els jutges que li investiguen per aquest cas. Així ha dit: "Llegeixo que ja m'heu condemnat i espero que sigui així, perquè seria una barbaritat i voldria dir que a Itàlia no hi ha democràcia".

A la vista, Berlusconi, que ha acudit acompanyat de la seva assessora i parlamentària Maria Rosaria Rossi, s'ha limitat a llegir una declaració escrita per defensar la seva innocència.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut