L'exprimer ministre italià, Silvio Berlusconi
L'exprimer ministre italià, Silvio Berlusconi
Itàlia

Berlusconi diu que, si Monti es presenta a les eleccions amb una opció centrista, està disposat a no presentar candidatura

El magnat italià Silvio Berlusconi diu que, si Mario Monti encapçala una opció centrista i es presenta a les eleccions, ell està disposat a fer un pas enrere i no presentar candidatura. Berlusconi, però, creu que Monti no ho farà.

RedaccióActualitzat
L'exprimer ministre italià, Sílvio Berlusconi, podria no presentar-se finalment als comicis que ell mateix ha forçat. Després de retirar el suport a Mario Monti i propiciar així la celebració d'eleccions, el magnat italià ha explicat que va proposar a l'actual primer ministre que encapçalés una coalició de moderats.

Monti li hauria contestat que no, però Berlusconi diu ara que ell estaria disposat a retirar la seva candidatura si Mario Monti canvia d'opinió i encapçala una opció centrista. "Si canviés aquesta posició, que Monti m'ha fet arribar en un discurs molt seriós i profund, puc declarar, pel que fa a mi, que no tindria cap problema per retirar la candidatura a la presidència del govern."

Berlusconi, però, creu que Monti no ho farà.


Anar al contingut