<b>"Benvinguts a Patatamón"</b>, un món animat en tres dimensions per a adults.

Yankipay, en coproducció amb Televisió de Catalunya i la col·laboració de l'ICIC, preparen 13 capítols, de dotze minuts cadascun, de la nova sèrie d'animació <b>"Benvinguts a Patatamón"</b>, una sèrie de dibuixos en tres dimensions destinada a un target adult. En la producció de la sèrie s'ha utilitzat l'estudi de MOCAP del Departament de Tecnologies Mèdia del Campus La Salle-URL.
"Benvinguts a Patatamón", un món animat en tres dimensions per a adults.

"Benvinguts a Patatamón", un món animat en tres dimensions per a adults.

Yankipay, en coproducció amb Televisió de Catalunya i la col·laboració de l'ICIC, preparen 13 capítols, de dotze minuts cadascun, de la nova sèrie d'animació "Benvinguts a Patatamón", una sèrie de dibuixos en tres dimensions destinada a un target adult. En la producció de la sèrie s'ha utilitzat l'estudi de MOCAP del Departament de Tecnologies Mèdia del Campus La Salle-URL.
Actualitzat
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge
Sinopsi:

Vida quotidiana d'una colla d'amics, joves, urbans i "moderns" que viuen en la Barcelona d'un món imaginari on tothom té cos humà però cap de patata. Humor àcid i surreal per a la franja de "joves-adults". En JO, guionista de televisió frustrat, es desperta un dia i descobreix que tothom té el cap de patata, fins i tot ell. La negació que aquesta pugui ser la realitat fa que l'ingressin en un psiquiàtric. Acceptat aquest nou món, i fent-se el càrrec que és on haurà de viure a partir d'ara, deixa la institució, es dedica plenament a l'escriptura i triomfa amb un best-seller titulat "Benvinguts a Patatamón".

Fitxa tècnica:

Autor, director, coguionista Vicent Arlandis
Productor executiu Ivan Ruiz de Gauna
Director d'art Oliver Garcia
Line producer Xavier Gonzàlez
Coguionista Luis Martínez Deltell
Assistent de rodatge/Script Marta Abella
Assistent de rodatge/Script Albert Pastor
Control animació MOCAP Diana Mundo (El Indio Films)
Productors delegats TVC Oriol Sala-Patau, Xavier Romero

Actors MOCAP

Jojo Marc Ribera
Ramona Cristina Vidal
Secundaris Anna Berenguer
Turista Carles Oliva

Estudi de MOCAP Medialab La Salle, Campus La Salle-URL

Cap Medialab La Salle Gabriel Fernández
Tècnic cap MOCAP Marc Guirao
Tècnic cap MOCAP Eduard Ruesga

VÍDEOS RELACIONATS