Barça

Benedito: "No estic convençut que el senyor Faus vulgui que parlem dels seus negocis amb Qatar"

Agustí Benedito ha estat el convidat del programa "Efectivament" i ha tornat a reiterar les acusacions que ha fet al vicepresident econòmic del Barça, Javier Faus. Benedito ha parlat especialment en clau electoral, ha insistit una vegada més que el patrocini de Qatar no li agrada gens i ha assegurat que no pensa pactar amb cap altre candidat quan es convoquin les eleccions.

Actualitzat

Agustí Benedito ha estat el convidat del programa "Efectivament" i ha tornat a reiterar les acusacions que ha fet al vicepresident econòmic del Barça, Javier Faus, que li ha donat 10 dies per retractar-se abans de presentar-li una querella per calúmnies. Benedito ha parlat especialment en clau electoral, ha insistit una vegada més que el patrocini de Qatar no li agrada gens i ha assegurat que no pensa pactar amb cap altre candidat quan es convoquin les eleccions.

Ambient preelectoral "Ha estat molt important la decisió de Bartomeu de proclamar-se candidat en l'última assemblea. Totes les actuacions tenen un caire electoral i per això fem pública aquesta enquesta".

Valoració de les enquestes "Les enquestes ajuden a saber els estats d'ànim i aquesta tendència Laporta sempre l'ha mantingut en un 20-25%. La sentència del recurs podria explicar aquesta pujada de vuit punts. La valoració que faig és positiva perquè anem pujant tot i competir amb dos marques molt fortes".

Possibles pactes "No tinc cap intenció de pactar amb Laporta ni amb ningú. Hi ha una relació feta de fa molts anys, però un pot ser cruyffista, laportista, etc., però la gent està cansada de tantes estomacades i bufetades. Crec que pactant no aconseguiríem acabar amb aquesta dinàmica".

Legitimitat de Bartomeu "Bartomeu està legitimitat per ser president, però cap soci l'ha escollit. Els presidents del Barça han de ser escollits pels socis, que es presentin i que guanyin. Hem de prendre decisions importants i la presidència ha d'estar legitimada. Per això crec que ha de convocar eleccions anticipades. La seva esperança és que la pilota entri i Déu ho vulgui, perquè podem guanyar la Lliga amb una mica de sort per poder pujar a les enquestes".

Recurs de la sentència contra la junta de Laporta "Estem parlant de 17 famílies i vuit que poden tenir els seus béns embargats. Va ser un grandíssim error recórrer aquella sentència. Bartomeu té la gran habilitat de dir les coses d'una manera i fer-les d'una altra. Ens coneixem tots de fa molts anys i amb aquestes coses no s'hauria de jugar gaire".

Acusacions sobre Faus i patrocini de Qatar "No sóc conscient d'haver llançat duríssimes acusacions sobre la junta actual. Rosell, cinc anys abans de ser president i tres anys després, va fer negocis amb Qatar. Ha tingut interessos i els té i és una evidència. Faus també fa negocis amb Qatar, que no és la màfia russa, i fa viatges a Doha".

"Aquests són ràpids en querelles i al final s'acabaran querellant entre ells, són de gallet ràpid. No estic convençut que el senyor Faus vulgui que parlem dels seus negocis amb Qatar. En podem parlar si vol".

"Els calés compren moltes voluntats, però els sentiments no es compren. Ben lluny de Qatar, no ens convé gens estar a prop d'aquesta gent. Són una amenaça per al món i no només per al Barça".

"Joc brut és quan un diu una cosa que és mentida, però no ho és. Per mi sí que és un problema fer negocis amb Qatar, però no entenc per què a Faus l'afecta, això".

Monchi, director esportiu? "Sobre Monchi va sortir una notícia fa dies a Canal Sur que era el meu director esportiu, però no faig comentaris. Intento presentar una candidatura per guanyar les eleccions, parlo amb molta gent i no podem comentar i vincular tots els noms que surten".

Confiança en Luis Enrique "L'equip no està jugant com a l'època gloriosa del Pep, però hem de donar temps a Luis Enrique. Encara tenim possibilitats de guanyar la lliga i ara és el moment de donar el màxim suport a l'equip i a l'entrenador".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut