Barcelona

Benach diu que Puigcercós i Ridao han de plegar després del Congrés d'ERC

El president en funcions del Parlament i número 2 d'Esquerra Republicana de Catalunya a les eleccions del 28 de novembre, Ernest Benach, ha dit que cal un relleu a la direcció del partit. Per Benach, els actuals caps visibles de la formació, Joan Puigcercós i Joan Ridao, haurien de guiar el partit fins al pròxim congrés extraordinari i donar pas a una nova fornada de dirigents.

Actualitzat
El president en funcions del Parlament, Ernest Benach, ha apostat perquè el líder d'ERC, Joan Puigcercós, i el secretari general del partit, Joan Ridao, abandonin el lideratge de la formació després del congrés que els republicans organitzaran a l'octubre del 2011.

En declaracions a RAC1, Benach ha valorat positivament el treball de tots dos, però ha considerat que ERC necessita "nous referents de futur" que liderin una nova etapa.

Ernest Benach ha defensat que Puigcercós i Ridao continuïn a la direcció fins al congrés per garantir l'estabilitat fins a les municipals, però després d'aquestes eleccions ha considerat necessari que el lideratge l'assumeixi "gent d'una altra generació".
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut