Barcelona

Benach diu que els accessoris extres del seu cotxe oficial no són un caprici personal

El president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, fa referència a la polèmica que s'ha generat sobre el que han costat els accessoris del seu cotxe oficial. Benach assegura en el seu blog que els extres que s'han posat al cotxe no són un "caprici" personal. Així mateix, diu que les informacions publicades sobre la despesa feta en el seu cotxe oficial són "inexactes" i "falsegen" el cost del vehicle que utilitza com a president del Parlament de Catalunya.

Actualitzat
Segons Benach, les seves tasques com a president del Parlament exigeixen l'ús de determinades infraestructures que, "en cap cas" poden ser considerades un caprici personal i apunta que "és un tema del Parlament i el mateix Parlament haurà de reflexionar i donar les explicacions que consideri oportunes".

Benach també explica que la renovació del parc mòbil del Parlament és una decisió que es remunta a un any endarrere i que ha representat un estalvi important de recursos, segons diu, que ja es valoraran i s'explicaran.

Finalment, el president de la cambra catalana, afegeix que "potser també s'haurà de valorar el fet d'haver pres aquesta decisió sense haver previst els possibles efectes d'una crisi, que llavors només s'intuïa i, fins i tot, era negada per alguns".
Anar al contingut