Begiristain i Soriano negocien a Torí els traspassos de Thuram i Zambrotta

El Barça està negociant el traspàs i no la cessió dels defenses internacionals de la Juventus Llian Thuram i Zambrotta. L'equip italià té la intenció de cedir els dos jugadors, però el Barça ja ha fet una oferta pels dos traspassos.<br>L'operació que estan negociant a Torí el secretari tècnic, Txiki Beguiristain, i el vicepresident econòmic, Ferran Soriano, estaria condicionada a la resolució del recurs que ha presentat la Juventus contra la sentència que els condemna a jugar la Sèrie B de la Lliga de futbol italiana.<br>
Begiristain i Soriano negocien a Torí els traspassos de Thuram i Zambrotta
Actualitat blaugrana

Begiristain i Soriano negocien a Torí els traspassos de Thuram i Zambrotta

El Barça està negociant el traspàs i no la cessió dels defenses internacionals de la Juventus Llian Thuram i Zambrotta. L'equip italià té la intenció de cedir els dos jugadors, però el Barça ja ha fet una oferta pels dos traspassos.
L'operació que estan negociant a Torí el secretari tècnic, Txiki Beguiristain, i el vicepresident econòmic, Ferran Soriano, estaria condicionada a la resolució del recurs que ha presentat la Juventus contra la sentència que els condemna a jugar la Sèrie B de la Lliga de futbol italiana.
Actualitzat
Les negociacions entre el Barça i la Juventus estan molt avançades i l'acord sembla que podria arribar aviat.
El Barça pagaria 19 milions d'euros pels dos jugadors. Cinc correspondrien al fitxatge de Thuram i els altres catorze al de Zambrotta. La prioritat de Zambrotta, però, és seguir al "calcio" italià. Té una bona oferta del Milan, però a la Juventus no li fa gràcia traspassar un dels millors jugadors del Mundial al seu etern rival.

Madrid i Chelsea entren avui en acció


Si ahir eren els dirigents del Barça els que estaven reunits amb Alessio Seco, aquest dimecres és el torn de Madrid i Chelsea.
Pedja Mijatovitx, director tècnic del Reial Madrid, que també està interessat en Zambrotta, es reunia aquest matí amb els mandataris de la Vecchia Signora per presentar l'oferta del club blanc, que paguen 33 milions d'euros per aconseguir els serveis de Zambrotta, Emerson i Cannavaro. Segons les informacions d'última hora, el club italià demanaria 38 milions pels tres jugadors.
Més tard, serà el torn del Chelsea per posar sobre la taula una oferta, també per Zambrotta, al voltant dels 25 milions d'euros. Lògicament, la Juventus acceptaria abans aquesta que l'oferta blaugrana, però aquí és on entra la paraula del jugador, que ja ha declarat diverses vegades que no està gens interessat a jugar a la Premier League.

NOTÍCIES RELACIONADES