Actualitat blaugrana

Begiristain assegura que el club descarta qualsevol fitxatge en el mercat d'hivern, tot i la baixa d'Eto'o

La directiva del Barça, encapçalada per Joan Laporta, ha viatjat a l'Argentina per tancar un acord amb l'Arsenal Club de Futbol i el seu futbol base. Abans de marxar, el secretari tècnic, Txiki Begiristain, ha repassat l'actualitat del Barcelona, i ha assegurat que ni estan preocupats per l'estat de forma de Ronaldinho, ni pensen fer cap fitxatge en el mercat d'hivern tot i la lesió de Samuel Eto'o.

Actualitzat

Joan Laporta, president del Barcelona, ha vogut aprofitar l'aturada de Lliga per promocionar l'entitat a l'Argentina i fer un pas més en el posicionament global que gira al voltant del lema "Més que un club". Laporta ha viatjat aquesta nit com a cap d'una expedició de la qual també forma part el secretari tècnic Aitor "Txiki" Begiristain, així com el directiu Albert Perrín i l'executiva Marta Segú.

El mateix Txiqui ha parlat abans de marxar de tot el que envolta l'actualitat blaugrana, i un dels temes clau ha estat l'estat de forma de Ronaldinho. El crac brasiler sembla que ha perdut la màgia que ha meravellat el món sencer, perquè ja no juga com ho feia, però a can Barça no ha saltat el senyal d'alarma. La temporada passada Ronaldinho també va necessitar temps per agafar la forma, per acabar-se convertint a finals d'any en el Pilota d'Or. Rijkaard, per exemple, el va fer descansar la jornada 5, al camp del Betis, i l'equip se'n va sortir.

El joc de l'equip ho nota, però els resultats, no. Amb un calendari similar al de l'any passat, els de Rijkaard han estat capaços de sumar cinc punts més. Fa un any eren vuitens i ara són líders. Han marcat quatre gols més i n'han encaixat un menys. L'altre contratemps que turmenta el barcelonisme, i això sí que és nou els últims temps, és la lesió del jugador més eficaç i més en forma de l'equip. El Barça ja va estar la temporada passada un mes i mig sense Eto'o per la Copa d'Àfrica i Larsson el va suplir amb nota. Malgrat que la lesió del camerunès encara és molt recent per fer-ne valoracions, de moment, Gudjohnsen i Saviola estan responent a la dura responsabilitat de fer oblidar durant cinc mesos el 9 blaugrana. Deu ser per això segurament que Begiristain ha dit que el club descarta qualsevol fitxatge en el mercat d'hivern, tot i la baixa d'Eto'o.

La presència de Begiristain al viatge a l'Argentina respon a la firma de l'acord de col·laboració amb l'Arsenal, club sobre el planter del qual el Barcelona tindrà dret preferencial.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut