Futbol

Beckham es queda fora de la llista de Capello i de moment no complirà el partit 100 amb els "pross"

De res li han servit els entrenaments amb l'Arsenal i de res li han servit les veus que, com les d'Alex Ferguson, han advocat pel seu retorn amb els "pross". Fabio Capello no ha convocat David Beckham per al partit Anglaterra-Suïssa del 6 de febrer, i l'ex del Madrid i antic capità de la selecció veu ara com de moment s'allunya la possibilitat de celebrar el partit número 100 amb l'absoluta anglesa. Capello, que ja tenia al cap no convocar el migcampista, creu que fa massa temps que Beckham no juga un partit oficial.

Actualitzat

David Beckham no juga un partit oficial des del novembre, quan va acabar la pobra temporada amb els Galaxy de Los Angeles. El seu últim enfrontament data del 21 d'aquell mes, en el partit dels anglesos contra Croàcia de classificació per a l'Eurocopa. No és d'estranyar, doncs, que Fabio Capello no hagi convocat el jugador per al partit amistós d'Anglaterra-Suïssa del 6 de febrer, enfrontament que serà, també, el debut de l'italià a la banqueta dels "pross".

El tècnic té dubtes sobre l'estat físic de l'ex del Manchester malgrat que el coneix molt bé de l'etapa al Madrid i malgrat que Beckham fa uns dies que s'exercita amb l'Arsenal per estar a punt per a l'Eurocopa del juny. Amb aquesta absència, Beckham veu allunyar-se la possibilitat de celebrar el seu partit número 100 amb Anglaterra.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut