Beckham decep en el Trofeu Taronja, que guanya el Madrid en la tanda de penals

El primer partit de David Beckham en sòl espanyol va acabar sense gols i amb el Trofeu Taronja camí de les vitrines del Bernabéu. La resolució va haver d'esperar fins a la tanda de penals, en què Pellegrino va fallar. Els millors del partit, que va acabar 0-0, van ser Zidane i el brasiler Oliveira. Tota l'aportació de Beckham va ser la targeta groga que va veure en el minut 38.

Com era previsible, el Reial Madrid va aixecar una gran expectació a València. El debut de David Beckham en territori espanyol era el gran alicient del Trofeu Naranja en què, a l'hora de la veritat, els protagonistes van ser uns altres. Per exemple, Iker Casillas, que va haver de respondre amb una doble parada a xuts d'Aimar i Vicente. Ricardo Oliveira va ser, sens dubte, el millor del partit, eclipsant un Beckham que es va emportar la primera targeta com a madridista, per una entrada a Vicente. Zidane va tenir una de les poques oportunitats clares d'un Reial Madrid lent i cansat que al minut 63 es va quedar sense Beckham. L'anglès, que va fer el pitjor partit des de que vesteix de blanc, va ser substituit per Guti. Mentrestant, el València continuava amb la sort d'esquena. L'uruguaià Canobbio va sumar el segon pal de la nit. Ricardo Oliviera va tornar a portar de corcoll tota la defensa madridista. I en l'últim moment del partit, Carew va tornar a ensopegar amb el pal. Després de 90 minuts sense gols, el trofeu es va decidir en els llançaments de penal, on Pellegrino va tornar a demostrar que xutar des dels onze metres no és una de les seves virtuts. Aquesta errada i l'encert posterior de Cambiasso van donar el trofeu Naranja al Reial Madrid.