Bauzá deixarà la presidència del PP balear a principis de juliol (EFE)
Bauzá deixarà la presidència del PP balear a principis de juliol (EFE)
Palma

Bauzá anuncia la dimissió com a president del PP balear

En els últims comicis autonòmics, el PP balear va perdre 15 diputats i va quedar molt lluny de la majoria absoluta

Actualitzat

El president del PP balear, José Ramón Bauzá, ha anunciat que dimitirà com a líder del partit a principis de juliol i ha reiterat la seva intenció de ser senador autonòmic, que s'haurà de decidir en el comitè executiu regional de dimecres vinent.

Bauzá, president en funcions de les Illes, ha reunit aquest dijous a la tarda el comitè de direcció del partit i ha acordat amb el sector crític la seva dimissió. "Quan trobem la persona més adequada per fer el trànsit serà quan jo faci un pas al costat i cedeixi la presidència", ha dit Bauzá que creu que el seu successor no hauria d'optar a ser el president regional en el congrés que es farà després de les eleccions generals. A més, ha demanat que sigui algú "que no tingui màcula de corrupció, no estigui imputat i sigui un referent dels principis i els valors que sempre ha representat el PP".

El dirigent popular havia anunciat el seu adéu per després de l'estiu, coincidint amb un congrés extraordinari del partit, però finalment avançarà la decisió. Amb l'adéu de Bauzá, s'escollirà un nou president i el congrés regional del partit es farà després de les eleccions al Congrés i al Senat.

En els últims comicis autonòmics, el PP balear va perdre 15 diputats i va quedar molt lluny de la majoria absoluta. En els pròxims dies, Francina Armengol serà la presidenta de les Illes gràcies a un acord amb Podem i MÉS.

 

 

Anar al contingut