Barcelona

Batuda policial a 40 perruqueries xineses de Barcelona que oferirien "final feliç"

Segons han informat fonts policials, unes 300 persones -entre agents, inspectors i intèrprets- participen en els escorcolls, que es porten a terme a tots els districtes de la capital catalana, tret de Ciutat Vella. De moment no s'ha fet cap detenció.

RedaccióActualitzat

Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana i Inspecció de Treball tenen en marxa una macrooperació policial contra una quarantena de perruqueries xineses de Barcelona que, suposadament, ofereixen serveis sexuals. Segons han informat fonts policials, unes 300 persones -entre agents, inspectors i intèrprets- participen en els escorcolls, que es porten a terme a tots els districtes barcelonins, tret de Ciutat Vella. De moment no s'ha fet cap detenció.

La major part de la batuda contra aquestes perruqueries amb "final feliç" es fa a l'Eixample, on s'han concentrat una vintena de les inspeccions. A Ciutat Vella no es té constància de cap local d'aquestes característiques.

La batuda té lloc després que s'ha detectat un repunt d'aquesta activitat il·lícita en locals d'estètica regentats per persones d'origen xinès. En tres anys i mig, s'ha triplicat el nombre de perruqueries on, presumptament, s'obliguen noies a exercir la prostitució. Els agents demanen als locals la llicència i comproven que tinguin els contractes de treball en regla.

L'actuació policial, en què també participa l'agència municipal Abits, destinada a atendre les dones que exerceixen la prostitució o que són víctimes d'explotació sexual, ha arribat a gairebé un terç de les perruqueries xineses de la capital catalana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut