Batalla campal de pares en un partit de futbol infantil a Mallorca
Batalla campal de pares en un partit de futbol infantil a Mallorca
Mallorca

Batalla campal de pares en un partit de futbol infantil a Mallorca

Tots dos clubs han condemnat els fets i la Federació Balear de Futbol estudia denunciar els pares

RedaccióActualitzat

Una multitudinària baralla entre pares obliga a suspendre un partit de futbol infantil a Alaró, Mallorca. El partit que disputaven els equips de futbol Alaró i Collerense en la categoria infantil va haver de ser suspès aquest diumenge després que s'iniciés una multitudinària baralla entre pares de tots dos equips.

Durant la trobada, que s'estava disputant en el camp municipal d'Alaró, dos jugadors d'entre 12 i 13 anys van discutir després d'una dura entrada. Diversos pares van saltar al terreny de joc i van començar a increpar-se i a pegar-se davant la mirada dels nens que estaven jugant el partit i de la resta d'assistents que es trobaven en les graderies.

Precisament, des de les graderies diversos aficionats i familiars demanaven als implicats que paressin ja la "vergonyosa" situació i que tinguessin en compte que es tractava d'un partit de futbol.

El president de la Federació Balear de Futbol ha anunciat a Catalunya Ràdio que estudien denunciar els pares que es van barallar "com a salvatges" en aquest partit infantil.

Tots dos clubs de futbol han condemnat els fets:

 

 

El Fòrum de la Família de les Balears també ha lamentat aquest dilluns el "deplorable" altercat viscut en el partit i el "mal exemple" que aquests van donar als seus fills durant el trobades. I ha demanat que en la campanya "Posar valors a l'esport" del govern autonòmic s'impliqui més els pares.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut