Madrid

Basagoiti: "Que hi pugui haver lladregots dol especialment al País Basc"

El candidat del PP a lehendakari, Antonio Basagoiti, ha dit aquest dijous que el fet que hi pugui haver "quatre o cinc lladregots" que hagin fet servir el nom del seu partit "per lucrar-se" dol sobretot al País Basc, on hi ha consellers "que s'hi juguen la vida". Basagoiti ha fet aquestes declaracions a Telecinco quan li han preguntat per la suposada trama de corrupció política a l'entorn del PP.

Actualitzat
Basagoiti ha comentat que és "repugnant" que puguin haver existit aquests "cigrons negres que haurien d'estar "fora immediatament" del PP. El candidat popular a les autonòmiques del País Basc ha dit també que "no consentirem que per quatre tios o els que sigui es taqui la imatge d'un partit amb valors i amb 700.000 afiliats".

Antonio Basagoiti ha manifestat que, a la possible existència d'aquests "quatre o cinc lladregots", s'hi ha d'afegir una estratègia general del PSOE per aprofitar aquesta situació i "destruir" el PP. El líder del PP basc ha recordat que ara per ara "no hi ha cap condemnat del PP i en altres partits hi ha fins i tot ministres".
Anar al contingut