Barça

Bartra assegura que aniran a totes al Calderón, un camp on el Barça no perd des del febrer del 2010

El Barça tornarà aquest dilluns als entrenaments per preparar la tornada de quarts de Champions contra l'Atlètic de Madrid. Els blaugrana, que no perden al Vicente Calderón des del febrer de 2010, necessiten sortir a totes després de l'1 a 1 de l'anada al Camp Nou ja que l'empat sense gols beneficia els de Simeone. Marc Bartra, que serà titular per la lesió de Piqué, és optimista i assegura que aniran a totes per passar a les semifinals.

Actualitzat

El Barça tornarà aquest dilluns als entrenaments per preparar la tornada de quarts de Champions contra l'Atlètic de Madrid. Els blaugrana, que no perden al Vicente Calderón des del febrer de 2010, necessiten sortir a totes després de l'1 a 1 de l'anada al Camp Nou ja que l'empat sense gols beneficia els de Simeone.

Marc Bartra, que serà titular per la lesió de Piqué, és optimista i assegura que aniran a totes per passar a les semifinals. "Sóc molt positiu, anirem al Calderón a totes i amb l'esperança de passar l'eliminatòria", ha assegurat el central català. "Hem tingut mala sort amb les lesions, però aquest grup ja ha demostrat que sap superar situacions delicades; hem de saber superar-ho i fer el màxim possible", ha afegit.

Martino: "El desgast de dimarts ens va afectar"

L'entrenador del Barça, Gerardo Martino, va atribuir la discreta victòria davant el Betis al desgast sofert en el partit que el seu equip va jugar entre setmana davant l'Atlètic de Madrid i va negar que als seus jugadors els faltés concentració.

El tècnic argentí va preferir aparcar el mal joc dels seus jugadors i va destacar "al cent per cent" un resultat que els permet seguir a un punt dels líders de la Lliga. "El desgast de dimarts ens va afectar, per la qual cosa el que anem a fer com a excepció és valorar en un cent per cent el resultat", va admetre.

Martino va destacar el plantejament tàctic del tècnic del Betis, Gabriel Humberto Calderón, i va lamentar no haver introduït més rotacions a l'onze inicial. "Potser m'he quedat curt en les rotacions i hauria d'haver donat descans a alguns futbolistes", va confessar.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut