El matí de Catalunya Ràdio / Els matins de TV3

Bartomeu Muñoz nega qualsevol irreguralitat en el "cas Pretòria"

L'exalcalde de Santa Coloma de Gramenet i imputat pel "cas Pretòria" Bartomeu Muñoz, que ara es troba en llibertat sota fiança, ha trencat el silenci. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Muñoz ha dit que un dels altres implicats, Luis García, conegut com "Luigi", encara milita al PSC i en paga la quota, cosa que el president Montilla ha desmentit poc després. Bartomeu Muñoz ha afegit que el "cas Pretòria" respon a interessos polítics per embrutar la imatge de l'oasi català. Unes hores després, en una entrevista a "Els matins" de TV3, Muñoz ha afegit que serà molt fàcil demostrar que no va tenir res a veure amb el "cas Pretòria" i que la Guàrdia Civil es va encarregar de fer un informe desfavorable sobre la seva gestió.

Actualitzat
L'exalcalde de Santa Coloma de Gramenet Bartomeu Muñoz ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio" que un dels altres implicats, Luis García, "Luigi", encara milita al PSC i en paga la quota. Muñoz, que ha recordat que ell està suspès de militànci,a tot i que no ha rebut cap comunicació oficial del partit, ha comentat que Luis García li va explicar a la presó que "continuava pagant la quota de militant del PSC".

En aquest sentit, i també en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", el president de la Generalitat, José Montilla, ha negat que Luigi continuï sent militant del PSC. En relació amb un dels implicats en el "cas Pretòria", Montilla ha dit que Luigi "no havia de freqüentar aquestes amistats, i ell ho sabia".

Bartomeu ho nega tot

Muñoz ha negat tots els casos de corrupció que se li imputen i ha dit que el projecte Cúbics, que es va requalificar diverses vegades i va guanyar valor en cada pas, era un projecte molt beneficiós per a Santa Coloma i que, en tot cas, era un projecte de l'Ajuntament anterior, que liderava Manuela de Madre.

Bartomeu Muñoz ha dit que l'aparició del "cas Pretòria" respon a interessos polítics per embrutar la imatge de l'oasi català. L'exalcalde de Santa Coloma de Gramenet ha assegurat que "algú tenia necessitat de treure un gran cas a Catalunya que impliqués no només el PSC, sinó més coses, per exemple, gent de Convergència Democràtica de Catalunya".

Entrevista a "Els matins" de TV3

Bartomeu Muñoz ha tornat a dir que és innocent i que serà molt fàcil demostrar que no va tenir res a veure amb el "cas Pretòria". Segons l'exalcalde colomenc, la Guàrdia Civil es va encarregar de fer un informe desfavorable sobre la seva gestió.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut