Futbol

Bartomeu diu que el Barça podria disposar de fins a 120 milions d'euros per renovar la plantilla

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha assenyalat que el club podria disposar de "fins a 120 milions d'euros" per renovar la plantilla si fos necessari, tot i que ha precisat que encara no tenen decidit fins on arribarà la inversió del club aquest estiu. En un col·loqui organitzat pel Banc Sabadell i El Periódico, Bartomeu ha indicat també que "Messi continuarà al Barça fins que ell vulgui" i que s'està treballant per tancar la seva renovació, fet que esperen obtenir pròximament.

Actualitzat

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha assenyalat que el club podria disposar de "fins a 120 milions d'euros" per renovar la plantilla si fos necessari, tot i que ha precisat que encara no tenen decidit fins on arribarà la inversió del club aquest estiu. En un col·loqui organitzat pel Banc Sabadell i El Periódico, Bartomeu ha indicat també que "Messi continuarà al Barça fins que ell vulgui" i que s'està treballant per tancar la seva renovació.

Bartomeu ha explicat que, si es considerés necessari, el Barça podria destinar aquest estiu els 60 milions d'euros que anualment dedica a reduir el seu deute al capítol de fitxatges per arribar fins als 120 milions d'euros. Seria un cas excepcional i el president del Barça ja ha avisat que no s'ha aprofundit en les necessitats reals de l'equip. "De moment, vindran segurs un porter i un central. La resta són especulacions", ha dit el mandatari blaugrana, que ha recordat que "algun dels reforços per al primer equip pot venir del futbol formatiu", en referència als cedits Rafinha o Deulofeu.

La remodelació del Camp Nou

Bartomeu ha insistit en el fet que el projecte per reformar el Camp Nou, en cas que tiri endavant, no repercutirà en un augment del preu dels abonaments per als socis i que la comercialització del "cognom" de l'estadi, que en cap cas serà per Qatar, reportarà al club uns 200 milions d'euros.

Messi continuarà fins que ell vulgui

El cas de Messi també ha estat tractat pel president del Barça, que ha repetit que el club "vol que Messi sigui el jugador més ben pagat del món perquè és el millor", i que "Messi continuarà sent del Barça fins que ell vulgui". Tot i que no ha donat gaires pistes, sí que ha admès que s'està treballant en la seva millora i ampliació de contracte, tot i que "ara estem centrats en la competició".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut