Josep Maria Bartomeu, a l'avió camí de Rio de Janeiro. (Foto: FCB)
Josep Maria Bartomeu, a l'avió camí de Rio de Janeiro. (Foto: FCB)
Barça

Bartomeu: "Ajudarem a Luis Suárez a integrar-se de nou amb èxit al món de futbol"

El president del F. C. Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha assegurat en una entrevista als mitjans oficials del club blaugrana que donaran tot el suport a Luis Suárez perquè s'integri a l'equip el més ràpid possible i també al món del futbol i ha desitjat que Leo Messi i Javier Mascherano guanyin el Mundial.

Actualitzat

El president del F. C. Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha assegurat en una entrevista als mitjans oficials del club blaugrana que donaran tot el suport a Luis Suárez perquè s'integri a l'equip el més ràpid possible i també al món del futbol després de ser sancionat per la FIFA per la mossegada a Chiellini i ha desitjat que Leo Messi i Javier Mascherano guanyin el Mundial.

"Suárez aportarà la seva gran qualitat com a futbolista, els seus gols i unes ganes gegants de competir i de guanyar. Tots l'ajudarem, a ell i a la seva família, perquè tingui una ràpida adaptació a Barcelona i a l'equip", ha explicat sobre el recent fitxatge del davanter uruguaià. "Donem suport a la reclamació que juntament amb la Federació Uruguaiana farà al TAS i confiem que la resolució revisi la sanció inicial de la FIFA. Ell va reconèixer el seu error i el Barça l'ajudarà a integrar-se amb èxit de nou al món del futbol", ha afegit.

Desitja el triomf de l'Argentina

El màxim dirigent blaugrana també ha mostrat les seves preferències de cara a la gran final de diumenge entre l'Argentina i Alemanya. "Desitjo que Leo Messi i Javier Mascherano guanyin el Mundial. Viatgem per fer-los costat. Es mereixen aquest gran èxit per les seves trajectòries. Són dos guanyadors nats, espero que gaudeixin de la final i que tinguin molta sort", ha desitjat.

Reforços a la defensa

Sobre la planificació esportiva per a la nova temporada, Bartomeu ha reconegut que encara queden per tancar alguns reforços, sobretot a la defensa. "Centrarem tots els esforços a complir les peticions del cos tècnic, que passen, com sabeu, per incorporar alguns jugadors més. Probablement a la part defensiva", ha reiterat.  "Estem fent realitat la remodelació profunda que ens havíem plantejat. Zubizarreta i Luis Enrique estan treballant per formar un equip que aspiri a tot. Estem en bones mans", ha insistit.

Bartomeu ha fet aquestes declaracions abans de viatjar cap a Rio de Janerio, on assistirà a la gran final de Maracaná acompanyat pel director esportiu Andoni Zubizarreta, el vicepresident Carles Vilarrubí i Carles Puyol, que serà l'encarregat d'entregar la Copa del Món a la selecció campiona.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut