Daniel Barenboim ha obert un canal a YouTube
Daniel Barenboim ha obert un canal a YouTube
Barcelona

Barenboim llança un canal musical a YouTube

Cinc formats per entrar al món de Barenboim, al seu entorn musical

RedaccióActualitzat

El pianista i director d'orquestra Daniel Barenboim ha obert un canal a YouTube, disponible des d'aquest d'agost, per buscar "la integració natural" de la música clàssica en la comunicació digital i fomentar que els joves hi accedeixin.

En aquest canal es desenvoluparan i produiran formats de vídeo propis de YouTube, que tindran continuïtat després del llançament inicial. Amb els apartats titulats "5 minuts" i "Deconstruït" explorarà i explicarà al piano obres i conceptes musicals "essencials" que per ell són importants.

Dins el format titulat "Barenboim explora", el músic discutirà, d'una manera similar a les entrades del bloc de la seva pàgina web, esdeveniments polítics, culturals i socials actuals i compartirà les seves reflexions i idees amb els espectadors.

També planeja fer una sèrie de converses, en què Barenboim dialogarà amb personatges de la vida pública amb un pes especial en la política, l'art, l'esport o l'arquitectura i intercanviarà impressions amb ells sobretot pel que fa a la música i a l'àmbit temàtic de cada un dels personatges.

En un cinquè format, "La West-Eastern Divan Orchestra", Daniel Barenboim presentarà l'orquestra araboisraeliana i els músics que la integren.


Anar al contingut