Roma

Bardem i Mezzogiorno faran "El amor en los tiempos del cólera"

L'actriu italiana Giovanna Mezzogiorno protagonitzarà amb Javier Bardem la versió cinematogràfica de la novel·la de García Márquez "El amor en tiempos de cólera". Segons informa el diari italià "Corriere della Sera", Mezzogiorno, una de les actrius més importants d'Itàlia, farà el personatge de Fermina Daza, la dona de la qual s'enamora Florentino Ariza, paper que interpretarà Bardem. Va ser al febrer quan es va saber que l'actor espanyol protagonitzaria la versió cinematogràfica de la novel·la de García Márquez.

Actualitzat

Està previst que el rodatge de la pel·lícula comenci el 2007 sota la direcció de Mike Newell, realitzador de films com "Quatre bodes i un funeral", "Mona Lisa" i "Harry potter i el calze del foc".

Giovanna Mezzogiorno ha protagonizat cintes com "La finestra di fronte", del director turc Ferzan Ozpetek, o "La bestia nel cuore", de Cristina Comencini, que va competir per l'Oscar a la millor pel·lícula estrangera en la passada edició dels guardons. Per la seva interpretació en aquesta cinta, Mezzongiorno va obtenir el premi a la millor actriu en l'últim Festival de Venècia.

El febrer passat es va saber que Bardem interpretaria Florentino Ariza en l'adaptació de la novel·la de García Márquez, que ja ha vist com es portaven a la gran pantalla diverses de les seves obres, entre aquestes "Crónica de una muerte anunciada" i "El coronel no tiene quien le escriba".

Anar al contingut