Bárcenas surt de casa seva, en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)
Bárcenas surt de casa seva, en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)
Madrid

Bárcenas: "No m'he apuntat a l'atur ni ho faré"

L'extresorer i exsenador del PP, que ha presentat una demanda contra el partit per acomiadament improcedent, assegura que no s'ha apuntat a l'INEM. Esquerra Unida ha presentat un querella contra ell i contra exdirigents del PP per la suposada comptabilitat "B" de la formació.

RedaccióActualitzat
Luis Bárcenas ha parlat ras i curt quan li han preguntat si havia anat a l'INEM: "No m'he apuntat a l'atur ni ho faré" . L'extresorer i exsenador del PP, que ha presentat una demanda contra el partit per acomiadament improcedent, ha fet aquestes declaracions a l'entrada del seu domicili a Madrid, on els periodistes li han demanat si pensava inscriure's-hi per cobrar les prestacions que li pertoquen. 

Després de la demanda de conciliació presentada contra el PP, l'acte de conciliació entre Bárcenas i el PP tindrà lloc en les pròximes tres setmanes. Aquesta és la fase prèvia al judici, que s'evitaria si les dues parts es posen d'acord. 

Mentrestant, Esquerra Unida ha presentat una querella contra ell i contra exdirigents del PP, entre els quals hi ha Federico Trillo, Ángel Acebes i Rodrigo Rato, per la suposada comptabilitat "B" de la formació. La querella, presentada conjuntament amb associacions com Ecologistes en Acció o l'Associació Lliure d'Advocats, considera que no és "possible ni probable" que la fortuna de 38 milions que Bárcenas va acumular a Suïssa fos fruit de la seva feina i, en canvi, apunten a les presumptes activitats delictives de la xarxa Gürtel.
Anar al contingut