"Barcelona, un mapa", al 33

La nit de dilluns 23 de desembre , el canal 33 va emetre les intimitats d'un pis de l'Eixample a "Barcelona, un mapa".

La pel·lícula, dirigida per Ventura Pons, retrata cinc converses entre els personatges que viuen al pis i deixa al descobert els seus sentiments, les emocions i els problemes que comporta viure en una gran ciutat: els de la soledat.  El film està basat en una obra teatral de Lluïsa Cunillé
 
És un llargmetratge produït per "Els Films de la Rambla" amb la col·laboració de Televisió de Catalunya.
 
Sinopsi:
Sis personatges arquetips -contemporanis de la solitud urbana- es troben en un pis vell de l'Eixample de Barcelona. Un matrimoni d'ancians, el germà d'ella i tres rellogats: una dona rossa, que dóna classes de francès, un jove vigilant de seguretat, exfutbolista, i una noia sud-americana, embarassada.
L'ancià, un antic porter del Liceu a qui agrada transvertir-se, els reuneix a tots per demanar-los que se'n vagin, ja que s'ha de morir i vol estar sol en el tram final de la seva vida.  A l'anodí pis barcelonès, l'incest, l'homosexualitat i l'adulteri es creuen en la vida dels personatges...,mentre assistim al pas del temps a la ciutat mediterrània.


Fitxa tècnica i artística:
 
Director i producció executiva:
Ventura Pons
Guió: Ventura Pons basat en l'obra "Barcelona, mapa d'ombres", de Lluïsa Cunillé 
Intèrprets: Núria Espert (Rosa), Josep Maria Pou (Ramon), Rosa Maria Sardà (Lola), Pablo Derqui (David), María Botto (Violeta) i Jordi Bosch (Santi)
Director de fotografia: Mario Montero
Música: Carles Cases
 
Anar al contingut