El gerent de Mobilitat i Infraestructures, Manuel Valdès, i la tinent d'alcaldia d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, en roda de…
El gerent de Mobilitat i Infraestructures, Manuel Valdès, i la tinent d'alcaldia d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, en roda de premsa el 24 d'octubre del 2016 (horitzontal)

Barcelona troba la manera de frenar la llicència dels dos hotels de Drassanes

ACN Barcelona.-L'Ajuntament de Barcelona ha trobat la manera de frenar la concessió de la llicència dels dos hotels de cinc estrelles de Drassanes projectats per Praktik. Tenint en compte que les Drassanes estan catalogades com un bé cultural d'interès nacional, el consistori ha reclamat a la Generalitat que protegeixi també l'entorn de la muralla medieval, tal i com preveu la Llei de patrimoni. Segons ha apuntat la tinent d'alcaldia d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sant, el Govern té ara divuit mesos per decidir quins són els usos permesos en aquesta zona. La incoació d'aquest expedient, ha continuat Sanz, "implica la suspensió de totes les llicències en tràmit".

Anar al contingut