Banderes espanyoles a la Diagonal de Barcelona (@xavidalet)
Banderes espanyoles a la Diagonal de Barcelona (@xavidalet)
Barcelona

Barcelona, Sant Cugat i l'Hospitalet es lleven amb banderes espanyoles

Identifiquen set persones, tres d'elles menors, que havien enganxant una cinquantena de banderes al passeig de la Bonanova de Barcelona

RedaccióActualitzat

Barcelona, Sant Cugat del Vallès o l'Hospitalet de Llobregat s'han despertat amb diverses banderes espanyoles enganxades al mobiliari urbà i a parades d'autobús en diversos punts dels municipis. A Barcelona, es poden trobar sobretot al districte de Sarrià Sant Gervasi i a l'avinguda Diagonal.

Els Mossos d'Esquadra han identificat un grup de set persones que havia enganxat una cinquantena de banderes espanyoles al passeig de la Bonanova de Barcelona, tres d'elles menors d'edat. Els majors d'edat han estat denunciats per violar l'ordenança municipal i fixar els adhesius a les façanes.

Els adhesius es retiraran si afecten el mobiliari urbà o als mitjans de transport, segons l'Ajuntament de Barcelona.

No és la primera vegada que apareixen banderes espanyoles en diversos punts de Barcelona. El 21 de juny de l'any passat van aparèixer penjades a la plaça dels Països Catalans, davant de l'Estació de Sants; a la plaça Pius XII, davant l'hotel Princesa Sofia; a la cantonada dels carrers Lepant i Aragó; a les confluències amb els carrers Bruc i Pau Claris, o a l'avinguda Diagonal, entre d'altres. La majoria eren de la mida d'una banderola i es van penjar en fanals.

Anar al contingut