Poliesportiu

Barcelona s'acomiada de la piscina del Palau Sant Jordi

Durant quinze dies Barcelona s'ha convertit en el "planeta aigua". Els Mundials de Natació han posat a la capital catalana a l'aparador mundial i, un cop més, la ciutat ha passat l'examen amb nota. Ara, després de la cerimònia de tancament i de passar el relleu a Kazan, toca desmuntar les instal·lacions.

Actualitzat
Durant quinze dies Barcelona s'ha convertit en el "planeta aigua". Els Mundials de Natació han posat a la capital catalana a l'aparador mundial i, un cop més, la ciutat ha passat l'examen amb nota.

La competició ja s'ha acabat, enrere queden les medalles, les alegries i els grans rècords. Al Palau Sant Jordi ja han començat a desmuntar part de les graderies i probablement la setmana que ve faran el mateix amb la impressionant piscina on s'han vist imatges que ja no s'esborraran de la retina de participants, organitzadors, voluntaris o espectadors. La desinstal·lació de les piscines i les grades del Sant Jordi era l'últim que quedava per fer després de la cerimònia de tancament i de donar al relleu a la ciutat de Kazan, que acollirà el pròxim Mundial, l'any 2015.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut