El segon tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, acompanyat dels directors dels principals museus de Barcelona aquest dilluns 31 de juli…
El segon tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, acompanyat dels directors dels principals museus de Barcelona aquest dilluns 31 de juliol de 2017. (Horitzontal).

Barcelona remodelarà el Palau Victòria Eugènia i el destinarà a usos expositius

ACN Barcelona.-El segon tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha anunciat aquest dilluns que l'Ajuntament i la Fira de Barcelona han arribat a un acord per recuperar el Palau Victòria Eugènia com a espai cultural. La capital catalana guanyarà 6.350 metres quadrats que es destinaran a usos expositius mentre que la resta d'espai mantindrà la seva funció firal. El palau, obra de Josep Puig i Cadafalch, acollirà grans exposicions temporals dels diferents museus de la ciutat i permetrà que Barcelona tingui una "major presència" en els circuits internacionals de grans esdeveniments expositius. El setembre l'Ajuntament i la Fira de Barcelona signaran un conveni que establirà la cessió i l'ús compartit dels espais per quatre anys prorrogables. L'Institut de Cultura transferirà 2,5 MEUR a la fira per adequar el recinte, que obrirà les seves portes el setembre de 2018.

Anar al contingut