"Barcelona nit d'hivern" la nova pel·lícula de Dani de la Orden

Després del gran èxit de "Barcelona nit d'estiu" Dani de la Orden està a punt de tancar el rodatge de "Barcelona nit d'hivern"

El mes de gener es va començar a rodar "Barcelona nit d'hivern", la nova pel·lícula de Dani de la Orden, esperada seqüela de "Barcelona nit d'estiu".  La pel·lícula s'ha rodat per històries durant l'hivern i està previst que  s'acabi de rodar al mes de maig. És una producció de Playtime Movies, El Terrat, Sábado Películas i Televisió de Catalunya, amb la participació de TVE i el suport de l'Ajuntament de Barcelona.

"Barcelona nit d'hivern" no només parla d'històries d'amor com passa a "Barcelona nit d'estiu", sinó que hi trobem joves i no tant joves que afronten situacions noves i inesperades, a vegades d'amor, de desamor, d'adaptació, temeràries, irresponsables i a vegades ocultes. Ningú s'escapa dels ardits de l'avenir.

Tot i que algunes de les històries són una continuació de "Barcelona nit d'estiu", la majoria d'elles són noves. Repeteixen Miki Esparbé, Bárbara Santa-Cruz, Àlex Monner, Cristian Valencia, Jordi Pérez i Bernat Saumell i s'incorporen al repartiment Alberto San Juan, Alexandra Jiménez, Berto Romero, Jose Corbacho, Montserrat Carulla, Clara Segura, Assumpció Balaguer, Tina Sainz, Mariano Venancio i Fanny Gautier.

L'estrena multiplataforma de l'"opera prima" de Dani de la Orden "Barcelona nit d'estiu"  es va fer alhora als cinemes, en DVD i a internet l'estiu del 2013 i va ser la pel·lícula catalana que va recaptar més aquell any, la número u en DVD a l'FNAC i a internet, a Filmin, durant tres setmanes consecutives.
 
Sinopsi:
"Barcelona nit d'hivern" és un conjunt d'històries que s'entremesclen durant la màgica nit de Reis: la persecució del rei Melcior en plena desfilada la nit de Reis que salta de la carrossa per anar rere una antiga nòvia, la d'una reportera que farà el que sigui per aconseguir una primícia, la d'un jove que convenç el seu amic que tingui relacions només per sexe, la d'una parella primerenca que s'enfronta a l'aventura no sempre fàcil de tirar endavant un fill, la d'una àvia que revela un secret a la seva família i la d'un avi que rep una visita inesperada d'una jove francesa que li farà reviure el gran amor de la seva vida.
 
Fitxa tècnica i artística:

Direcció: Dani de la Orden
Guió: Eduard Sola, Enric Navarro i Dani González
Producció executiva: Alberto Aranda i Toni Carrizosa
Producció: Dani de la Orden, Kike Maíllo, Jose Corbacho, Andreu Buenafuente i Bernat Saumell
Intèrprets: Miki Esparbé, Bárbara Santa-Cruz, Àlex Monner, Cristian Valencia, Jordi Pérez i Bernat Saumell, Alberto San Juan, Alexandra Jiménez, Berto Romero, Jose Corbacho, Montserrat Carulla, Clara Segura, Assumpció Balaguer, Tina Sainz, Mariano Venancio i Fanny Gautier.
Direcció de fotografia: Ricard Cañellas
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut