Un prototip de cotxe elèxctric de SEAT. (Foto: ACN)
Un prototip de cotxe elèxctric de SEAT. (Foto: ACN)
Barcelona

Barcelona incrementarà els 38 punts de recàrrega de vehicles elèctrics fins a 400 a finals de 2011

El cotxe elèctric és el futur. Així ho creu Barcelona, que ha creat la plataforma "Live" per impulsar la implantació d'aquest tipus de vehicles a la ciutat. Els actuals 38 punts de recàrrega s'incrementaran fins a 400 a finals de l'any que ve. Actualment, a Barcelona n'hi ha 38. Aquest desplegament respon a la previsió de l'increment de la flota de cotxes i motocicletes híbrides i elèctriques. L'objectiu és que, el 2012, circulin per Catalunya 13.000 vehicles d'aquests tipus, 2.000 d'ells a la capital catalana.

Actualitzat
Els usuaris de vehicles elèctrics, a més, tindran avantatges econòmics, com una targeta que els permetrà fer recàrregues gratuïtes als punts públics de Barcelona. Per aconseguir-la caldrà demanar-la al "Punt Live", a la plaça Pi i Sunyer de la ciutat.

Per posar tota aquesta xarxa de recàrrega en marxa, l'Ajuntament i la Generalitat compten amb la col·laboració d'Endesa i SEAT.

La implantació dels vehicles elèctrics ajudarà el desenvolupament econòmic de la ciutat i del país, segons l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu.

Anar al contingut