Barcelona

Barcelona inaugura el Circuit Festival, el punt de trobada gai i lèsbic més gran d'Europa

Barcelona inaugura el Circuit Festival, que inclou presentacions literàries, xerrades, debats, tallers i cicles de documentals. El festival té també una àmplia oferta d'activitats esportives i tancarà dijous, amb una estimació econòmica que ronda els cent milions d'euros.

RedaccióActualitzat
El punt de trobada d'oci gai i lèsbic més gran d'Europa, el Circuit Festival, arriba a Barcelona. L'esdeveniment barceloní té programades més de 30 activitats diferents fins diumenge, dia de la clausura.

L'agenda del festival inclou presentacions literàries, xerrades, debats, tallers i cicles de documentals. Circuit Festival també ofereix una àmplia oferta d'activitats esportives com tornejos de futbol, entrenaments de fitness i sessions de ioga, entre d'altres.

Barcelona va acollir 70.000 persones en l'edició passada. D'aquestes, un 70% van ser persones vingudes d'arreu del món. L'impacte econòmic del festival preveu que cada persona gasti al voltant de 250 euros per dia. Aquestes dades representen uns beneficis per a la ciutat que giren al voltant dels 100 milions d'euros.

L'organització ha informat que participaran al festival més de 70 DJs i artistes reconeguts a escala internacional, així com personalitats del moviment.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut