Futbol

Barcelona i Espanyol es tornen a veure les cares demà en la final de la Copa Catalunya

Barcelona i Espanyol disputen demà, a Girona, la final de la dissetena edició de la Copa Catalunya a l'estadi Montilivi de Girona. El conjunt d'Ernesto Valverde desafiarà l'hegemonia d'un Barça sense internacionals i a mig camí entre el filial i el primer equip. El Barcelona, campió de les dues últimes edicions, precisament davant el Espanyol, i dominador de la competició amb cinc títols compareixerà sense els seus futbolistes internacionals i amb una barreja entre el Barcelona B i la primera plantilla.

Actualitzat

En només vint dies de diferència, Barça i Espanyol es veuran les cares per tercera vegada, demà amb el títol de la Copa Catalunya en joc. En els dos partits anteriors, l'anada i la tornada de la Supercopa d'Espanya, el triomf va ser per als blaugranes.

L'equip de Rijkaard té tretze baixes, i això l'obligarà a convocar una àmplia representació del filial. Saviola podria convertir-se en un dels grans focus d'interès del partit, ja que tot i que va viatjar a Londres per participar en el Brasil-Argentina, no va disputar ni un minut. El partit servirà, doncs, perquè el tècnic barcelonista ofereixi minuts als menys habituals, des del porter Jorquera fins al gairebé inèdit aquesta temporada Oleguer, passant per Ezquerro o el mateix Saviola.

L'Espanyol, en canvi, es pren el partit amb ganes de revenja per la derrota soferta en la Supercopa. A més, un triomf els serviria per maquillar la mala arrencada de temporada i donar una important injecció de moral a l'equip. Un dels principals atractius de la trobada serà tornar a veure en acció el brasiler Jonathan Domingos, l'assenyalat per acabar amb aquest dèficit en la creació de joc. Valverde té la intenció de fer debutar el penúltim reforç de l'equip, el lateral Velasco.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut