Barcelona

Barcelona homenatja Michael Jackson amb una coreografia de "moonwalk"

Quan es compleix un mes de la mort de Michael Jackson, els fans de l'artista han volgut homenatjar el rei del pop a ritme de "moonwalk", el seu pas de ball més emblemàtic. Unes dues-centes persones s'han citat a les cinc de la tarda al portal de la Pau de Barcelona, davant l'estàtua de Colom. Des d'allà, han anat fent marxa enrere fins al principi de la Rambla imitant la famosa coreografia. Per descomptat, aquesta festa ha estat acompanyada de la música de Jackson i, fins i tot, alguns dels seguidors més incondicionals de l'artista han anat vestits com el seu ídol.

Actualitzat
Els organitzadors, el grup de creatius Complot, havien demanat que els assistents portessin un guant blanc, com a símbol de reconeixement al cantant. També s'han pogut veure samarretes amb fotografies de Jackson i altres complements identificatius de la imatge de l'artista, com barrets.

Amb una iniciativa com aquesta, no ha faltat la publicitat a la xarxa. Hi ha un grup de Facebook creat al voltant de la iniciativa i en el que hores abans de l'acte ja havien confirmat l'assistència més de 300 persones.

Per si algú no sap encara com es fa el "moonwalk":



I per saber més coses sobre aquest ball sempre es pot consultar l'especial del 3cat24.cat sobre Michael Jackson i sobre els seus moviments.

Homenatge i rècord el 29 d'agost

D'altra banda, el 29 d'agost, quan Michael Jackson hauria fet 51 anys, el grup de dansa Pocket's intentarà batre el rècord Guinness de persones ballant alhora la cançó "Thriller" amb una coreografia multitudinària. La cita serà a les instal·lacions de l'UBAE Can Dragó.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut