Barcelona

Barcelona haurà de competir amb cinc ciutats pel Mobile World Congress a partir del 2013

Compte enrere per al Congrés Mundial de Telefonia Mòbil, que un any més es tornarà a celebrar a Barcelona. Un certamen que enguany comptarà amb una major presència de Google, que per primera vegada tindrà un espai propi al congrés. D'altra banda, el conseller delegat de GSMA, John Hoffman, ha manifestat que Barcelona ha fet una bona proposta per mantenir i fins i tot potenciar el Congrés Mundial de Telefonia Mòbil a partir del 2013. I és que fins al 2012 en serà la seu, però després haurà de competir amb cinc ciutats més que també han presentat la seva candidatura per acollir el congrés fins al 2017. L'organització del certamen, que aquest any comença el 14 de febrer, anunciarà les tres ciutats finalistes d'aquí a dues setmanes i la proposta definitiva al juny.

Actualitzat
Tot i que no s'ha volgut mullar, el conseller delegat del Mobile World Congress, John Hoffman, ha assegurat que si fos ciutadà de Barcelona estaria orgullós de com s'ha defensat la candidatura de la ciutat per ser la futura capital de la telefonia mòbil. Tot i això, ha advertit que encara és aviat per si serà, finalment, l'escollida. I és que, malgrat que n'ha estat la seu en els darrers anys, a partir del 2013 Barcelona haurà de competir amb cinc ciutats més, que han presentat la seva candidatura per acollir el congrés fins al 2017. Es tracta d'Amsterdam, Colònia, Milà, Munic i París. D'aquí a dues setmanes es donaran a conèixer les tres finalistes i al juny la proposta definitiva.

En qualsevol cas, entre el 14 i el 17 de febrer, el GSMA tornarà a donar a conèixer les novetats tecnològiques i suposarà un impacte de 225 milions d'euros per a la ciutat. Es tracta d'un dels congressos més visitats pels professionals de la indústria, amb l'assistència de 50.000 visitants de més de 200 països.

Enguany Google comptarà per primera vegada amb un espai propi en el GSMA.

El Mobile World Congress, que se celebra a Barcelona des de l'any 2006, ha crescut significativament des de la primera edició, l'any 1987.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut