Església del Pi
Església del Pi
Barcelona

Barcelona fa un homenatge al bisbe Pere Casaldàliga en els seus 90 anys

Pere Casaldàliga, convertit en un símbol pel seu compromís amb les comunitats indígenes i l'Església popular a l'Amazònia

RedaccióActualitzat

L'església de Santa Maria del Pi de Barcelona ha acollit aquest divendres un acte en homenatge a Pere Casaldàliga, el religiós català establert al Brasil, vinculat a la Teologia de l'Alliberament, que avui fa 90 anys.

El compromís del bisbe Pere Casaldàliga amb les comunitats indígenes i l'Església popular a l'Amazònia l'han convertit en un símbol. 

L'acte l'ha presentat el periodista Antoni Bassas i, entre diversos participants, hi han assistit els periodistes Francesc Escribano, biògraf de Casaldàliga i la directora del Matí de Catalunya Ràdio, Mònica Terribas. També hi han assistit Arcadi Oliveras i el provincial dels Claretians, Ricard Costa-Jussà.

L'homenatge ha tingut una part musical, eix d'aquest acte, amb la interpretació d'"Araguaia" a càrrec del compositor Carles Cases, amb peces que han incorporat textos de Casaldàliga i han dibuixat un itinerari musical per l'Amèrica Llatina.

Anar al contingut