Barcelona, escenari de l'última novel·la del pare d'"El codi Da Vinci"

La Pedrera, la Sagrada Família i Montserrat omplen les pàgines de l'última aventura escrita pel supervendes Dan Brown

RedaccióActualitzat

L'última novel·la de Dan Brown es diu "Origen" i passa íntegrament a Espanya. Madrid, Bilbao, Sevilla i, especialment, Barcelona. Els lectors del popular autor d'"El codi Da Vinci" passejaran amb el protagonista per Museu Guggenheim i el Palau Reial de Madrid i, a Barcelona, per la Pedrera, la Sagrada Família o el monestir de Montserrat.

Les anterios novel·les de Dan Brown també tenen escenaris íntimament lligat a les ciutats on es desenvolupa la trama. Així, "El codi Da Vinci" passa a París; "Àngels i dimonis", a Roma, i "Inferno", a Florència.

Brown ja tenia molt clara quina seria la localització per a la seva pròxima creació.

"Sempre he considerat aquest país un lloc amb història i amb una rica tradició que alhora no deixa de treballar pel futur innovant en ciència i tecnologia. Per aquest motiu, quan em vaig posar a escriure una novel·la que barregés el que és antic i modern, vaig saber de seguida que només podia escollir un lloc per ambientar-la."

 

El protagonista de la trama un cop més és Robert Langdon, professor de simbologia i iconografia religiosa de la Univeristat Harvard. Va fins al museu Guggenheim de Bilbao on es farà un anunci transcendental que "canviarà per sempre com entenem la ciència". L'amfitrió de la vetllada és l'Edmond Kirsch, un jove multimilionari convertit en figura de renom mundial arran dels seus visionaris invents tecnològics i prediccions arriscades. En Kirsch, un dels alumnes més brillants que va tenir en Langdon, es disposa a revelar un descobriment extraordinari que donarà resposta a les dues preguntes que han obsessionat la humanitat des del principi dels temps: d'on venim i a on anem?

Dan Brown és un escriptor supervendes. Ha venut més de 200 milions d'exemplars de la seva obra a tot el món i els seus llibres s'han traduït a 56 llengües. El codi Da Vinci és el llibre més venut en llengua castellana amb més de 8 milions d'exemplars. També és autor d'Inferno, El símbol perdut, Àngels i dimonis, El gran engany i Fortalesa digital.

"Origen" sortirà a les llibreries el 5 d'octubre en el marc d'un gran llançament internacional, i Editorial Planeta publicarà l'edició en llengua castellana per a Espanya i Llatinoamèrica.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut