Barcelona

Barcelona disposarà de taquilles d'últim minut per vendre entrades de teatre rebaixades fins al 50%

La ciutat de Barcelona comptarà aquest 2010 amb taquilles d'últim minut per vendre entrades de teatre rebaixades fins al 50%. El primer tinent d'alcalde, Carles Martí, ha aprofitat la celebració, aquest dissabte, del Dia Mundial del Teatre per expressar el compromís del consistori amb les arts escèniques i presentar el nou projecte. Martí ha explicat que amb aquesta iniciativa Barcelona s'equipararà a les principals capitals del món que ja disposen d'aquest tipus de taquilles. L'objectiu d'aquesta proposta, que permetrà vendre les entrades disponibles a molt bon preu poques hores abans que comenci la funció, és fomentar i facilitar que l'oferta teatral barcelonina arribi a tots els públics.

Actualitzat
Amb aquest projecte, Barcelona se sumarà a les grans capitals del teatre mundials, com ara Nova York, Londres, Berlín, París i Madrid, que compta amb aquest sistema de vendes d'última hora des del 2006.

Dia Mundial del Teatre

La proposta de l'Ajuntament ha sorgit coincidint amb la celebració, aquest dissabte, del Dia Mundial del Teatre, en el qual han participat moltes ciutats d'arreu.

A Barcelona, uns 400 professionals del món de les arts escèniques s'han sumat a aquesta iniciativa, que per primera vegada s'ha celebrat en un acte unitari que ha aplegat tota la professió. L'escenari de l'acte institucional han estat els jardins de William Shakespeare, al barri de les Corts, on s'ha fet una lectura de manifestos en què s'ha reclamat el paper fonamental del teatre en el món de la cultura.

L'actriu Loll Bertran ha llegit el manifest internacional, escrit per l'actriu britànica Judi Dench, i Mario Gas ha llegit el de l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya.
Anar al contingut