Pla obert de la tinenta d'alcalde d'Urbanisme de Barcelona, Janet Sanz, en la roda de premsa per presentar la posada en funcionament de tr…
Pla obert de la tinenta d'alcalde d'Urbanisme de Barcelona, Janet Sanz, en la roda de premsa per presentar la posada en funcionament de tres noves línies de bus el 30 de maig de 2018 (Horitzontal)

Barcelona descarta la implementació de la D30 per la Diagonal

ACN Barcelona.-L'Ajuntament de Barcelona descarta definitivament la incorporació de la línia de bus D30 que havia d'unir la Diagonal en la seva totalitat dins la nova xarxa de bus ortogonal. Segons la tinenta d'alcalde d'Urbanisme, Janet Sanz, "el que necessita la Diagonal" per unir la ciutat i l'àrea metropolitana "és un tramvia i això no se substitueix amb un autobús". Per aquest motiu, l'aposta del govern es manté ferma en l'aposta per a la connexió del tramvia per la Diagonal i esborra la línia de bus que el Grup Demòcrata havia dibuixat en el mapa de busos ortogonal i que ha reclamat durant aquest mandat. El director de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, Adrià Gomila, ha assegurat que "no passarà gaire temps" abans no hi hagi "una millora del servei de transport públic a la Diagonal".

Anar al contingut