L'avinguda Meridiana amb el mar de fons, vista des d'un terrat proper a la Sagrera en una foto de l'11 de setembre del 2015. La imatg…
L'avinguda Meridiana amb el mar de fons, vista des d'un terrat proper a la Sagrera en una foto de l'11 de setembre del 2015. La imatge va ser presa al vespre just després de marxar el sol i els cotxes duen les llums enceses. (horitzontal)

Barcelona crearà un grup de treball per impulsar la pacificació de l'Avinguda Meridiana

Barcelona (ACN).- L'Ajuntament de Barcelona ha encetat un procés per pacificar l'Avinguda Meridiana i convertir-la en un eix cívic. El primer pas ha tingut lloc aquest dimarts, quan s'ha aprovat una proposició consensuada pel govern municipal i els grups de CiU, ERC i PSC per impulsar un grup de treball que abordi el projecte a través de la participació dels grups polítics, entitats i veïns de Sant Martí, Sant Andreu i Nou Barris. Les idees força del projecte són convertir l'avinguda en un eix cívic de referència per a la ciutat i en una avinguda verda. Per fer-ho, es tindran en compte els treballs del mandat passat, i es planificarà la realització del projecte per fases, al llarg de trams diferenciats de l'avinguda.

Actualitzat
Anar al contingut