Barcelona

Barcelona construirà 1.000 habitatges de lloguer social amb la privatització d'aparcaments públics

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha anunciat que construirà 1.000 habitatges de lloguer a preus públics, un projecte que tindrà un cost de 100 milions d'euros. Per obtenir els diners, l'ajuntament privatitzarà la gestió dels aparcaments públics del centre de la ciutat.

RedaccióActualitzat
La crisi ha fet més necessaris que mai els habitatges de lloguer social. Per això, l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha anunciat que construirà 1.000 habitatges de lloguer a preus públics, un projecte que tindrà un cost de 100 milions d'euros. Per obtenir els diners, l'ajuntament privatitzarà la gestió dels aparcaments públics del centre de la ciutat.

Trias ha presentat el pla per impulsar el parc Públic d'Habitatges de Lloguer de la ciutat des de les Glòries, on precisament està previst que es construeixin les vivendes de lloguer social. El pressupost per tirar-ho endavant sortirà de la privatització d'un total de 26 aparcaments de titularitat pública.

L'alcalde ha dit que el projecte marca un punt d'inflexió en la política d'habitatge de l'ajuntament i per això ha qualificat la roda de premsa com la més important que ha fet en el seu mandat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut