Barcelona

Barcelona comença a adequar 22 quilòmetres de carril bici nous

L'Ajuntament de Barcelona començarà a adequar 22 quilòmetres de carril bici nous a la ciutat a partir del mes que ve. A més, abans d'acabar l'any es doblarà també el nombre de bicicletes i estacionaments del servei de transport públic Bicing. Amb aquestes iniciatives el consistori considera que dóna l'impuls definitiu per fer de la bicicleta una de les apostes més importants de mobilitat per la ciutat. Així ho ha explicat a Catalunya Informació Francesc Narvaez, regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona.

Actualitzat
Es calcula que a principis de l'any que ve la capital catalana disposarà en total de 150 quilòmetres de carril bici, cosa que situarà Barcelona per davant de capitals com París i Londres. Amb aquests 22 nous quilòmetres s'ubicaran carrils bici als carrer Urgell, Vilamarí, Bruc, Muntaner, Consell de Cent i a la carretera de Ribes. A més, s'ampliaran els carrils bici de Provença, Nàpols i Gran Via.

Pel que fa al Bicing, abans d'acabar es doblarà el nombre de bicicletes, fins a les 3.000, així com el nombre de places d'aparcament distribuïdes entre els districtes de Sant Martí, Gràcia, Sarrià, les Corts i Sants. Ara com ara, el servei Bicing compta amb 86.000 socis.

Anar al contingut