L'alcalde de Kazan rep la bandera com a seu organitzadora dels pròxims mundials.
Natació

Barcelona clausura un exitosos mundials de natació abans de passar el relleu a la ciutat russa de Kazan

La cerimònia de clausura ha posat fi aquest diumenge al Mundial de Natació de Barcelona, dues setmanes de competició que han tornat a consagrar la ciutat com a capital de l'esport. El públic ha respost amb 267.000 espectadors a les competicions i els atletes tornen a casa seduïts pels encants de la capital catalana. Després de la desfilada, s'ha passat el relleu a la ciutat russa de Kazan, encarregada d'acollir d'aquí a dos anys la nova cita esportiva dels millors nedadors del món.

Actualitzat

Després de dues setmanes de competicions, els Mundials de Natació s'han acomiadat aquest vespre de Barcelona. El punt final l'ha posat la cerimònia de clausura, que s'ha fet a la piscina del Palau Sant Jordi.

Després de la desfilada, s'ha passat el relleu a la ciutat russa de Kazan, encarregada d'acollir d'aquí a dos anys la nova cita esportiva dels millors nedadors del món. Dins de l'aigua, algunes de les persones que ja van participar en la inauguració s'han encarregat de passar el testimoni als nedadors russos, que han sorprès els assistents amb un espectacle de natació sincronitzada.

Èxit organitzatiu i esportiu

La ciutat de Barcelona ha tancat amb la millor nota possible l'organització d'aquests mundials. Destaca especialment la gran quantitat d'entrades venudes. L'interès per assistir de públic ha fet que es venguessin 225.000 entrades, un 48 per cent més del previst. Un 20 per cent han estat per a la natació sincronitzada.

També han estat un èxit de públic les activitats al Moll de la Fusta, on 42.000 persones han seguit gratuïtament les proves de natació en aigües obertes i les de salt de gran alçada. Barcelona està preparada per acollir de nou els X-Games i la Barcelona World Race i també s'ha anunciat que optarà a la final a sis de waterpolo i els Jocs d'Hivern amb la ja coneguda candidatura Barcelona-Pirineus per al 2022.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut