"Play-off"

Barcelona B i Gramenet es compliquen molt l'ascens a Segona Divisió A

Tots dos equips catalans van perdre a domicili, contra el Cadis i el Màlaga B, respectivament, i es queden pràcticament sense opcions en els "play off" d'ascens a Segona Divisió A en sumar només un punt després de les dues primeres jornades. El Barça B, tot i jugar un bon partit, va caure a l'estadi Ramón de Carranza (2-0) contra un Cadis que es perfila com a gran candidat a l'ascens en el grup A. La Grama, per la seva banda, va perdre contra el Màlaga B (1-0) i queda cuer del grup C.

L'equip blaugrana va fer bones jugades a Cadis i va disposar d'almenys quatre ocasions clares de gol en els primers minuts de partit, però no les va saber aprofitar. El Cadis, en la seva primera aproximació, es va avançar en el marcador gràcies a una bona centrada de Palacios rematada per Israel en el minut 18. Aquest fet va frenar el joc ofensiu dels de Quique Costas, que no van recuperar el domini del joc fins a la segona part. Després de la pausa, el Barça B va tornar a disposar del domini i d'ocasions suficients per igualar el marcador. Però en els últims minuts, l'àrbitre va assenyalar un penal per mans del central barcelonista Rodri, que, a més, va veure la targeta vermella per aquesta acció. Paz va transformar la pena màxima al més pur "estil Panenka" i va certificar la victòria cadista. En l'altre partit del grup, l'Universidad de Las Palmas va guanyar el Logronyès (2-0), amb la qual cosa la classificació, després de les dues primeres jornades, queda així: Cadis, 6 punts; Universidad Las Palmas, 4; Barcelona B, 1, i Logronyès, 0. En partit jugat divendres al vespre, el Gramenet va perdre a casa del Màlaga B (1-0) i també es complica molt l'ascens a la Segona Divisió A. En l'altre partit del grup C, el Real Unión d'Irun va guanyar el Lanzarote (1-2) i destaca en la classificació, que queda així: Real Unión, 6 punts; Màlaga B, 3; Lanzarote, 1, i Gramenet, 1.