Barcelona

Barcelona acull la segona edició del SonarKids, el festival de música electrònica per a nens

Aquest dissabte ha arrencat la segona edició del SonarKids, el festival de música electrònica dedicat als més petits. Durant dos dies, un més que l'any passat, els nens i nenes podran gaudir de nombroses activitats i espectacles musicals, que comptaran amb la participació de músics de renom com Jimi Tenor o Joan Miquel Oliver, dels Antònia Font, entre d'altres. El SonarKids arrenca una setmana abans de l'inici del seu germà gran, el Sónar, i els seus organitzadors esperen repetir l'èxit de públic de l'any passat.

Actualitzat
Entre les activitats destacades hi ha el "0é100", una experiència interactiva de composició musical dirigida pel músic barceloní Guillamino que connectarà amb artistes com Koulomek, Cauto i Drome, ubicats físicament a Granollers, Lleida i Olot, respectivament, i en què els nens i nenes que ho vulguin podran participar amb els seus propis instruments.

Aquest any, a banda de la música, el festival comptarà amb un espai reservat a les arts plàstiques que tindrà com a convidats l'il·lustrador Jordi Labanda, que, en col·laboració amb els nens, farà un gran mural al costat del MACBA; el dissenyador de moda Josep Abril, que organitzarà un taller de disseny i transformació de roba, o el creador de "street art" Lolo, que ensenyarà als nens a pintar grafitis.

El festival serà gratuït per als menors de tres anys, mentre que els nens d'entre 4 i 14 anys hauran de pagar 14 euros i els majors de 15, 20. En total, una quarantena d'artistes passaran pel SonarKids.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut