Hoquei patins

Barça i Reus guanyen en la 23a jornada de l'OK Lliga i es consoliden en els primers llocs

El Barça i el Reus no han fallat en els seus compromisos de la 23a jornada de l'OK Lliga. Els blaugranes, líders de la competició, han derrotat sense problemes el Mataró (6-4). Per la seva banda, l'Alnimar Reus s'ha consolidat com a segon classificat, després de golejar el Lleida per 5-1. Ara el Reus té a cinc punts el tercer classificat, el Noia, que ha empatat amb el Proinosa Igualada (2-2). En d'altres partits, el Vilafranca ha caigut davant el Tenerife (2-4) i Vilanova i Blanes han empatat (1-1). El Lloret ha perdut contra l'Oviedo (1-0).

L'Alnimar Reus es consolida com el segon classificat de l'OK Lliga després de la golejada d'aquest dimarts sobre el Lleida, per 5-1. Els roig-i-negres s'han avançat al minut 12 per mitjà de Caldú i ja al segon temps han esmicolat la resistència dels de la Terra Ferma. Jordi Molet, amb dos gols al minut 31, ha ensorrat els visitants, que han vist com la seva tasca defensiva quedava sense efecte. El 3-1, obra de Galán, només ha suposat un breu parèntesi, perquè al minut 38, Pedro Gil ha fet el 4-1 i Xavi Colom ha culminat la golejada fent el cinquè. Ara el Reus té a cinc punts el tercer classificat, el Noia.

El partit entre el Cerdanyola i el Coinasa Liceo que completarà la 23a jornada de l'OK Lliga es disputarà el 19 de febrer.