Bàsquet

Barça i Madrid preparen el duel de semifinals de la Final Four de l'Eurolliga a l'escenari del partit a Milà

Barça i Reial Madrid s'enfrontaran aquest divendres, a les 9 de la nit, en directe per Esport3. Serà la segona semifinal de la "Final Four", la final a 4 de l'Eurolliga. Els dos equips s'han entrenat aquest dijous a l'escenari del partit. El Barça, després d'haver derrotat el Madrid dissabte passat, confia en repetir victòria. Joan Carles Navarro estarà en perfectes condicions de jugar.

Actualitzat

Barça i Reial Madrid s'enfrontaran aquest divendres, a les 9 de la nit, en directe per Esport3. Serà la segona semifinal de la Final Four, la final a 4 de l'Eurolliga. Els dos equips s'han entrenat aquest dijous a l'escenari del partit. El Barça, després d'haver derrotat el Madrid dissabte passat, confia a repetir victòria. Joan Carles Navarro estarà en perfectes condicions de jugar.

L'escenari del partit ha hagut de canviar el parquet i les cistelles per adequar-se a les exigències del partit. Un duel on els catalans arriben plens de confiança i en el millor moment de la temporada. A més, Navarro és tot un referent perquè ha viscut molts d'aquests partits.

A l'altra banda, hi haurà el Reial Madrid, un equip ple de talent, però que no està tan bé com fa dos mesos i això equilibra el partit.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut